Teaterforestilling: Professoren og genbrugsmaskinen

En oplysende, skør, musikalsk og bæredygtig forestilling med tekniske finurligheder og opbyggelig morale.
ALLE TEATERTIDER ER BOOKET

En oplysende, skør, musikalsk og bæredygtig forestilling for de mindste.

Det er med stor glæde, at vi nu kan præsentere teaterforestillingen ”Professoren og genbrugsmaskinen” i YderZonen.
Det er det internationale egnsteater Dansk Rakkerpak, som har skabt forestillingen, der selvfølgelig handler om affald og genbrug.

Professoren og genbrugsmaskinen
Professoren ved alt om genbrug og genanvendelse af affald og han demonstrerer stolt sin enestående genbrugsmaskine for publikum. Den kan genanvende både metal, papir, glas og plastic – ja, i princippet hvad som helst. .. Alt går fint lige indtil kaninen Albert, som professoren passer for sit barnebarn, tisser på ham og forsvinder ind i maskinen ….

Hvem henvender forestillingen sig til?
Har du en skoleklasse eller en børnehavegruppe, der har været eller skal på besøg i YderZonen i løbet af foråret 2021, kan du nu supplere besøget med en gratis teaterforestilling for børn i aldersgruppen 5 – 8 år (0-2. klasse).

Tilbuddet henvender sig til skoleklasser/børnehavegrupper i vores ejerkommuner, som tidligere har været på besøg i YderZonen eller har planlagt et besøg i indeværende skoleår.

Der vil være mulighed for at få gratis bustransport til arrangementet, hvis jeres skole ligger mere end 3 km væk fra YderZonen.

Corona
Den 6. maj åbner de danske teatre igen dørene efter den seneste nedlukning. Vi følger retningslinjerne for teatre til denne forestilling.

Der vil være 2-3 klasser til hver forestilling. I vil blive vist til jeres pladser én klasse ad gangen, og der vil være afstand mellem klasserne.

På grund af corona kan vi ikke tilbyde jer at bruge vores frokoststuer. I må derfor spise jeres madpakker på skolen/institutionen før eller efter forestillingen.

Booking
Fra den. 14. april kan du booke plads til din klasse i vores bookingkalender

Der er i alt 6 forestillinger, som spilles primo maj. På grund af corona, har vi desværre kun plads til cirka 50 elever til hver forestilling. I kan opleve forestillingen følgende dage:

  • Torsdag den 6. maj kl. 9.30 og 12.00
  • Fredag den 7. maj kl. 12.00
  • Mandag den 10. maj kl. 9.30 og 12.00
  • Tirsdag den 11. maj kl. 9.30

Læs mere om teaterforestillingen