Teaterforestilling: Professoren og genbrugsmaskinen

En oplysende, skør, musikalsk og bæredygtig forestilling for de mindste.
Professoren og genbrugsmaskinen

Det er med stor glæde, at vi igen kan tilbyde teaterforestillingen ”Professoren og genbrugsmaskinen” i YderZonen.
Det er det internationale egnsteater Dansk Rakkerpak, som har skabt forestillingen, der selvfølgelig handler om affald og genbrug.

Professoren og genbrugsmaskinen
Professoren ved alt om genbrug og genanvendelse af affald, og han demonstrerer stolt sin enestående genbrugsmaskine for publikum. Den kan genanvende både metal, papir, glas og plastic – ja, i princippet hvad som helst. .. Alt går fint lige indtil kaninen Albert, som professoren passer for sit barnebarn, tisser på ham og forsvinder ind i maskinen ….

Hvornår og hvor
Forestillingen spilles i november 2022 (mere info. om tidspunkt kommer senere) i YderZonen på Elektrovej 2, 4700 Næstved. Du kan tidligst booke billetter til forestillingen i september 2022.


Hvem henvender forestillingen sig til?
Har du en skoleklasse, der har været eller skal på besøg i YderZonen i løbet af 2022, kan du supplere besøget med en gratis teaterforestilling for børn i 0. - 2. klasse.
Hvis du ikke allerede har  booket et undervisningsforløb i YderZonen, kan du booke en tid i vores bookingkalender, når vi næste gang lægger nye tider op. 

Tilbuddet henvender sig til skoleklasser i vores ejerkommuner, som tidligere har været på besøg i YderZonen eller har planlagt et besøg i 2022. 

Der vil være mulighed for at få gratis bustransport til arrangementet, hvis jeres skole ligger mere end 3 km væk fra YderZonen.