Rundvisning på Næstved Affaldsenergi

Kom på gratis rundvisning hos AffaldPlus. Vi viser dig bl.a. rundt på Næstved Affaldsenergi, hvor du kan se, hvad der sker med dit rest- og madaffald.
date_range
Dato
schedule
Tid
-
room
Sted
YderZonen, Elektrovej 2, 4700 Næstved

Vores dygtige undervisere fra YderZonen giver en gratis rundvisning på Næstved Affaldsenergi, hvor vi både behandler rest- og madaffald. Det lugter lidt, men det er spændende!

Vi mødes i vores formidlingscenter, YderZonen, hvor vi fortæller lidt om, hvad vi arbejder med hos AffaldPlus. Herefter ifører vi os sikkerhedshjelme, så vi er klar til en rundvisning på anlægget. I får bl.a. lov at se, hvordan jeres restaffald bliver brændt i vores ovne og omdannet til el og varme. Madaffaldets vej følger vi også - slutproduktet hos AffaldPlus er en grød vi kalder ’pulp’, som senere bliver til biogas og gødning på markerne. 

Hvis vejret tillader det, så slutter vi af med en tur op på taget af vores anlæg! Der er en fantastisk udsigt udover Næstved og Karrebæk Fjord.

Rundvisningen er gratis og henvendt voksent publikum. Da vi kun har plads til 25 pr. rundvisning, så kræver det tilmelding. Vi fordeler pladserne efter først til mølle. Arrangementet er fuldt booket.


Praktiske informationer

For at jeres besøg kan forløbe på en sikker og hensigtsmæssig måde, vil vi bede jer om at overholde følgende sikkerhedsregler:

  • Alle skal bære sikkerhedshjelm under hele rundvisningen på affaldsenergianlægget.
  • Det er forbudt at røre ved elektriske installationer, ventiler, stikkontakter, ledninger eller andre kontakter.
  • Man skal følges med rundviseren og gruppen.

Rundvisningen på Næstved Affaldsenergi er som udgangspunkt ikke for gangbesværede, men vi kan tilpasse turen, så alle kan være med på dele af den.