PlusMarked i Vordingborg

Nye datoer for PlusMarkedet!
Så er det igen tid til vores PlusMarked, hvor du måske kan finde lige netop dét, du mangler eller bare MÅ eje.
date_range
Dato
schedule
Tid
-
-
room
Sted
Spirevej 4, Ørslev, 4760 Vordingborg

 

Nye datoer for årets første PlusMarked
Det tager lidt længere tid at forberede et "corona-venligt" PlusMarked end først antaget, og vi bliver derfor ikke klar til den 6. og 7. marts.

Årets første PlusMarked afholdes den 27. og 28. marts - begge dage fra kl. 10.00 til 14.00. Der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange varer indsamlet på vores genbrugspladser.

 

Hvad er et PlusMarked?
PlusMarkedet er AffaldPlus' eget loppemarked, hvor der sælges et væld af varer indsamlet på AffaldPlus' genbrugspladser. Vores personale har vurderet, at tingere er for gode til at blive smidt ud, og på PlusMarkedet håber vi, at de i stedet kan få "nyt liv" ved at finde en ny ejer.

Indgang til PlusMarkedet vil foregå via den bagerste indgang på Spirevej - tæt på Københavnsvej. Vær opmærksom på, at det ikke kan lade sig gøre at få adgang til PlusMarkedet via genbrugspladsen.
 

PlusMarked Vordingborg i hverdagene
PlusMarkedet i Vordingborg er ikke kun en weekendfornøjelse. Vi udvider konceptet og har åben alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00. 

Mandagen efter PlusMarkedet skal vi have ryddet op. Derfor afholder vi "oprydningssalg" den 29. marts i tidsrummet 13.00 - 14.00, hvor du kan fylde en kasse for 50 kr.

Hjælp med at passe på hinanden
Til PlusMarkedet vil der være vagter på, som løbende lukker kunderne ind. Der kan opstå ventetid, og vi beder derfor alle om at have tålmodighed og udvise hensyn. 

Derudover gælder følgende:

  • Brug af mundbind eller visir er et krav
  • Hold god afstand til øvrige kunder og personale
  • Husk god håndhygiejne både under og efter besøget. Vi stiller håndsprit til rådighed